Ahogy arról korábban beszámoltunk, a KFC Komárom is megkezdte a felkészülést. A komáromi csapatban a héten többen is próbaedzésen vesznek részt, Olejník edző pedig már a jövő hét végére szeretné fixálni a csapat összetételét.

 

Cséplő Gyula csapatvezető a Körkép.sk-nak megerősítette, hogy a tavasszal a csapat húzóembereinek számító Domonkos és Špiriak jelenleg a DAC-cal készülnek – egyelőre Marco Rossi irányításával. Ugyanakkor bíznak abban, hogy Špiriak-ot visszaengedik majd Komáromba. Mindeközben már most biztos, hogy a csapat egy másik meghatározó alakja távozik a klubtól. Goran Matič a következő szezontól a Fortuna Liga újoncánál, az ŠFK Szerednél folytatja.

 

Jozef Olejník védencei hét felkészülési meccsen lépnek pályára a szezon kezdetéig. A klubtól származó információk szerint a következő ellenfelekkel mérkőznek meg a lila-fehérek:

 

 hirdetes_300x300  

Június 23.:  Aranyosmarót – KFC Komárom

Június 27.: MTK Budapest – KFC Komárom

Június 30.: Puskás Akadémia – KFC Komárom

Július 4.: Szenice – KFC Komárom

Július 7.: Győri ETO – KFC Komárom

Július 10.: KFC Komárom – Békéscsaba

Július 13.: KFC Komárom – Budaörs

 

A KFC Komárom játékosai figyelemreméltó finissel, a kiesőzónából a hatodik helyre küzdötték magukat tavasszal, ezzel pedig történelmi sikert értek el, hiszen 40 év után nem csak feljutottak, de benn is maradtak a 2. ligában. A magyar kormány támogatásának köszönhetően hamarosan stadionjuk is új arculatot kaphat. A klubtól származó információk szerint remélhetőleg legkésőbb télen megkezdődhetnek az átépítési munkálatok.

 

A bajnoki idény július 21-én indul, a sorsolásra a jövő hét folyamán kerül sor.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk

 

Ez is érdekelheti:

 

Orbán megígérte: Elkészül a komáromi futballstadion. Megkezdte a felkészülést a KFC Komárom

 

Reagált a DAC Rossi távozására

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!