Ahogy arról a Körkép.sk-n beszámoltunk, szeptember 13-án, csütörtökön a komáromi városi képviselőtestület ülésén egyhangúlag megszavazták azt a bérbeadási szándéknyilatkozatot, amely folyományaként októberben már a konkrét bérbeadásról döntenek majd a városi honatyák.

 

Mint ismert, a KFC Komárom futballklub 1,8 milliárd forintos (mai árfolyamon cca. 5,7 millió eurós) támogatást kap a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül a magyar államtól. A támogatásból felújításra kerülne a stadion lelátója, valamint különböző bővítésekre is sor kerülne.

 

A képviselőtestület még tavaly megszavazott egy szándéknyilatkozatot, melyet később visszavontak különböző tisztázatlan kérdésekre hivatkozva. A csütörtöki ülésen – bár néhány képviselő részéről nem volt aggályoktól mentes – de már egyhangúlag kifejezték szándékukat a bérbeadásról.

 

 hirdetes_300x300  

A beruházás nem csak a város életébe hozna változásokat, de komoly kihívás elé állítja a klub vezetőit is. Erről kérdezte a Körkép.sk a képviselő-testületi ülés után Szüllő Bélát, a klub alelnökét.

 

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Kapcsolódó tartalom:

 

“Köszönjük Viktor!” – A komáromi stadion felújításáról szavaztak a városi honatyák

 

Megszavazták: Már csak egy lépés választja el a komáromiakat az új stadiontól

 

Áttörés születhet a komáromi stadion ügyében

 

Németh Ilona: Orbán a dél-szlovákiai stadionok építésével csupán a saját területeit jelöli meg

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.