Nyitókép: Körkép.sk

 

Frissítve: június 11, 00.31 Úgy látszik, az eddigi portugál vonal helyett most a szlovák érdekeltség kerül előtérbe a csallóközi gárdánál.

 

A Körkép.sk elnézést kér olvasóitól

 

Három éves szerződést kötött Vladimír Wiess a DAC-cal, értesült a Körkép.sk. Az új vezetőedző személyét, aki a pozsonyi Slovannal bontott szerződést, várhatóan a héten jelenti be a klub. Úgy tudjuk, hogy Weiss többedmagával (segítők, asszisztensek, játékosok) érkezik. Érdekesség, hogy Weiss, igaz játékosként, de már megfordult a DAC-ban. 1994-ben 31 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt is lőtt.

 hirdetes_810x300  

 

Szlovákia egyik legsikereseb futballedzőjének extra kérései is vannak: például hozza a csapathoz fiát, ifj. Vladimír Weisst is. A 33 éves, korábban a Manchester Cityben, a Rangersben, az Espanolban, a Pescarában, az Olimpiacos Piraeusban, majd 5 év araboknál töltött kitérő után legutóbb a Slovanban játszó válogatott középpályás mellett az új vezetőedző a szintén válogatott, éppen a Ferencvárostól távozó és szabadon igazolható Róbert Makot is szeretné a csapatba.

 

Weiss jövő héten már edzést tart a csapatnak, így a Konföderációs Kupának már vele vághatnak neki a sárga-kékek.

 

A klubbal kapcsolatos hír, hogy Világi Oszkár tulajdonos nagyon szerette volna, ha Dárdai Pál is elfogadja a sportigazgatói felkérést, erre azonban értesüléseink szerint egyelőre nem kerül sor.

 

A DAC-nál számítanak a keretben lévő magyar futballistákra

 

Kalmár a Nemzeti Sportnak: Azért dolgozom, hogy június tizenharmadikán ott legyek a DAC első edzésén

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 15 olvasónak tetszik ez a cikk.