Gyimesi György: Igor, a magyar ember nem marketing termék! - Körkép.sk
Béla
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Gyimesi György: Igor, a magyar ember nem marketing termék!

2024. márc. 27. 17:21

Nyitókép: Facebook, Gyimesi György

 

Amikor Káčer miniszterként beleállt a magyarokba, és nemzetbiztonsági kockázatként beszélt róluk, viccesen azt mondták, hogy Igor Matovič volt az első magyar, aki velem együtt ez ellen tiltakozva sajtótájékoztatót tartott. Igor, én ezt most is köszönöm Neked. Ma már tudjuk, hogy a sovinizmus tekintetében Korčok Káčert lekörözte. Igor, ismerve Téged, mindig érdeklődő figyelemmel hallgattad a magyar szempontokat. Ezt most Gábor nem valószínű, hogy méltó módon adta át. Éppen ezért fel kell hívnom a figyelmedet pár dologra:

 

A magyar szavazatok nem megvásárolhatóak! A magyar választó szavazatáért meg kell dolgozni! A magyar ember lelkiismeretes, becsületes, tartása van, és azt is láthattad, hogy büszke. De az értékítélete példátlan! Amikor a békéről van szó, tudja, hogy nem Hedvigezni kell, amikor a szuverenitásunkról van szó, akkor ahhoz nem az útjelző táblákat méri. Mert ha a fiúkat katonának küldik Ukrajnába, akkor sem azzal foglalkoznak majd, hogy ki volt-e írva magyarul: Nagyszelmenc.

 

 hirdetes_300x300  

Azt is tapasztalhattad, hogy a magyar ember nem felejt. Így majd nyilván mindent sorra, a maga idejében felemleget. De most a szülőföldjéért fog küzdeni! Azért, hogy a közös érdek, a béke, a biztonság fennálljon akkor is, amikor a Brüsszel erről másképp gondolkodik.

 

Ezért vissza kell utasítanom a bajtársaim védelmében, hogy egy kalapba helyezted a magyar embert a hazaellenesekkel! A magyar ember szavazata és szíve sem eladó, ezért nincs mit megvásárolni!

 

És ha már Korčokál tartunk! Sok mindenben nem értek vele egyet, de sajnos ez nem személyes! Minden kijelentésével megdolgozott azért, hogy egy egész közösségben ellenszenvet váltson ki. Bennem például azért is, hogy még Téged sem képes emberszámba venni, pedig töredelmesen és valószínűleg érdek nélkül, őszintén ajánlott fel a támogatásodat. Én ezt elfogadom. Tőle viszont ez a viselkedés is szánalmas!

Gyimesi GyörgyFacebook

Háttér: ITT

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Dodo
2024. ápr. 09. 16:31

Visszavagtunk Korcoknak megerdemelte.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket