Nyitókép: MKP Fb-oldala

 

Az MKP mai tisztújító kongresszusának eredménye előre vetítheti a következő parlamenti választás eredményét is a magyar képviseletre nézve.

 

Minden döntés mögött ugyanis konkrét személyek és azok egyéni érdekei állnak. Hogy ezek nem mindig estek egybe a közösség érdekeivel, láthattuk az elmúlt években. Legfájdalmasabban az elmúlt három évben, amikor az MKP bizonyította, hogyan nem lehet és nem szabad politizálni.

 

MKP-s vérátömlesztés

 hirdetes_810x300  

 

Hitelesség helyett mutyi

 

Hitelesség, szavahihetőség, szakmaiság, tehetség nélkül, harácsolva, mutyizva, az egyéni meggazdagodás útját választva.

 

Kép: MKP Fb-oldala

 

A farnadi kongresszus ennek az időszaknak inthet búcsút, de akár a folytatása mellett is dönthet. Erről szól Őry Péter pártelnökké választásának tétje, aki az elmúlt 3 év összes mocskos háttéralkujában, pénzosztásában, pofátlan hatalmi játszmájában részt vett, vagy tudott róla. Hogy a Magyar Közösségi Összefogás kampánykoordinátoraként végül a lebőgés felé irányítsa a társaságot. Mégis pártelnök lenne, hogy ugyanez a módi immár a hidasokkal együtt folytatódhasson. Ismét csak önmagukért. A sokadik autómosóért, számlagyárként működő ilyen-olyan civil szervezet égisze alatt.

 

A nép földrengésszerű változásokat akar

 

A választási kudarc óta mást sem csináltunk a Körképen, mint rámutattunk a valóságra, hogy megértessük az emberekkel, hogy ez így nem mehet tovább. Társadalmi vitasorozatunkban immár maguk a politikusok mondták ki, hogy gyökeres változásra van szükség.

 

Olvasóink, azaz a választók, akikért elvileg ez az egész kellene, hogy szóljon, pedig azt üzenték, földrengésszerű változásokra van szükség, különben az MKP (vagy nevezzük akárminek) legfeljebb már csak önmagát fogja képviselni.

 

 

Farnadon akár az MKP megújulásának időszaka is elkezdődhet, de ennek nem az lesz a fokmérője, hogy kit választanak meg pártelnöknek, hanem hogy beengedik-e maguk közé a rendszerkritikus, ugyanakkor megoldást kínáló egyéneket az új országos vezetésbe.

 

Bizonyítvány önmagukról

 

Mert egyértelmű, hogy a nép ezt akarja. Ha ez nem történik meg, ha ismét csak a lapokat osztják újra szinte ugyanazok a jól ismert asztalnál, akkor ez a párt elveszett.

 

Ezt kell, hogy tudatosítsa ma minden kongresszusi küldött Farnadon, hogy végső esetben önmagáról fog dönteni. A közösség ugyanis arról, ami most van, már rég kiállította a bizonyítványt.

 

A végére egy személyes kérés: Kérjük, támogassátok a Körképet legalább havi két euróval, hogy még több tartalmat készíthessünk nektek!

 

Király Zsolt

 

A Körkép.sk kérdez, az MKP elnökjelöltjei válaszolnak. Kongresszus előtti utolsó interjú Forróval, Őryvel, Cziprusszal, Pappal, Becsével

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.