Nyitókép: Facebook, Orosz Örs oldala

 

Orosz Örs influenszer, aki civilben a Magyar Szövetség alelnöke, elkövette politikai karrierje végzetes hibáját. Nem, nem azért, mert  politizálás helyett úgy döntött, figyelemelterelésként inkább nekimegy a Körképnek. Nem.

 

Azért követte el politikai karrierje végzetes hibáját, mert ahelyett, hogy érett politikusként viselkedett volna, ismét csak azt bizonyította, hogy egy egyszerű politikai szélhámos.  Három konkrét kérdést intéztünk felé annak érdekében, hogy az olvasók megtudják, mit is gondol EP-képviselőként a világ dolgairól. Részletek itt.

 

 hirdetes_300x300  

Orosz Örs azonban válasz helyett úgy döntött, inkább hazugságokkal vádolja meg a Körképet. Amivel szemben kénytelenek leszünk a megfelelő szervek előtt jóvátételt, jogorvoslást és kártérítést kérni. Mivel hazugságokat bizonyítani lehetetlen, Orosz Örsre reményeink szerint megszégyenülés, bocsánatkérés és anyagi kártérítés megfizetése vár.

 

A Körkép.sk ezzel kapcsolatban megkérdezi olvasóit, hogy mire költsük az oligarcha fiókától kiperelt kártérítést?

 

Mire költsük az Orosz Örstől kiperelt anyagi kártérítést?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Hogy mit rugózunk annyit azon, hogy Orosz Örs nem nyilatkozik meg politikai kérdésekben? Mert az EP-ben ő akarja a gombokat nyomogatni. Így ha ugyanezeket majd ott kérdezik tőle, nem lenne tisztességes ismerni az állásfoglalását egy szavazásnál? Inkább zsákbamacskázik a kedves választóval? A szlovákiai magyar nem romantikus álmot teljesít be, hanem érdekképviseletre van szüksége.

 

Ha sikerül a gombaszögi tábor fellépőit előre tisztázni, és olvashatóvá tenni, csak sikerül politikailag is korábban villantani az állásfoglalást. Krúbi vagy Nagy Feró? Tegyük olvashatóvá Orosz Örs és szimpazánsai politikáját, ha van ilyen.

 

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 19 olvasónak tetszik ez a cikk.