Nyitókép: Rigó Konrád Fb-oldala

 

Nem csitulnak a hullámok, amelyeket a nemzetáruló Rigó Konrád, a Szövetség-Aliancia Most-Híd Platform vezetőjének szavai váltottak ki a jóérzésű felvidéki magyarok körében.

 

Rigó Konrád ugyanis azt találta mondani Rastislav Káčer magyargyűlölő, soviniszta szlovák külügyminiszter magyarokat támadó nyilatkozata után, hogy őt nem zavarja, ha valaki Orbán Viktort vagy a Fidesz-kormányt kritizálja. Majd rátett még egy lapáttal, ugyanis szerinte nem a provokáló Káčer húzta elő a magyar kártyát, hanem Igor Matovič és Gyimesi György, akik elsőként kérték számon Káčeron a magyarságot támadó szavait.

 

Káčer veszélyes és nagyotmondó ripacsként viselkedik, de sokkal aggasztóbb, ami a Szövetségben történik

 hirdetes_300x300  

 

Rigó Konrád azon parazita felvidéki magyar politikusok közé tartozik, akinek soha semmilyen választáson nem szavaztak bizalmat a felvidéki magyarok. Elbukott az önkormányzati választásokon saját lakóhelyén, Dunaszerdahelyen, és csúfos vereséget szenvedett a megyei választásokon is. Végezetül, pártjával, a Most-Híddal is kiesett a parlamentből 2020-ban.

 

Gőgös, kioktató nemzetáruló Rigó

 

Ez persze nem tántorítja el a rinocérosz vastagságú bőrrel rendelkező Rigót, hogy gőgös, kioktató, pökhendi stílusban kommunikáljon, és igazi nemzetárulóként a bennünket támadó szlovákot (Káčer) védje az érdekünkben kiálló Matovičcsal és Gyimesivel szemben.

 

Rigó ráadásul közös fotóval nyomatékosította, hogy Káčer a barátja, és a miniszter szereti a magyarokat. Ilyen egy igazi nemzetáruló.

 

Rigó Konrád: Liberális szövetségesekre van szükségünk. Káčer szereti a magyarokat

 

Rigó szavai felvidéki magyarok ezreinek a felháborodását váltotta ki, és a Szövetség legutóbbi sajtótájékoztatóján már inkább meg sem jelent a szavai után.

 

Forrónak is elege van

 

Nyilatkozata a pártelnöknél, Forró Krisztiánnál is kiverte a biztosítékot, hiszen ilyen nemzetáruló szavak az egész Szövetségre nézve súlyos következményekkel járhatnak.

 

Király Zsolt: Káčer beszólt, a magyar politikusok talán már hallották

 

Forró a Felvidék.ma-nak adott nyilatkozatában Rigó szavait követően egyértelműen nyilatkozott. Mégpedig azt mondta, hogy:

 

Ha valaki azt mondja, hogy Káčerrel akar barátkozni, akkor azt mondom, menjen hozzá. De azt tudatosítani kell, hogy ebben az esetben a mi közösségünk nem kér belőle, sem a barátaiból.

 

Világos szavak listaállítás előtt. Nemzetárulókra nincs szükség a magyarok listáján. És akkor most mehetünk DAC-meccsre.

 

Gyimesi György: Nem Káčer a magyarok legnagyobb ellensége, hanem a Szövetségbe beültetett vegyespárti karrieristák.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 14 olvasónak tetszik ez a cikk.