Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

„A mai naptól már nem Németh Antal klubunk vezetőedzője, a magyar szakemberrel azonnali hatállyal szerződést bontottunk. ” – olvasható a DAC keddi hivatalos közleményében.

 

Mint emlékeztetnek, a 47 éves tréner tavaly júniusban érkezett Dunaszerdahelyre Bernd Storck segítőjeként, majd annak távozása után áprilisban vette át a csapat irányítását megbízott edzőként az előző szezon végéig. A jelenlegi idény előtt új, egyéves szerződést írt alá.

 

“Hol a csapatunk? Anti, takarodj” – Otthon kapott ki a DAC a szerediektől – videókkal

 

 hirdetes_300x300  

Németh Antal volt a DAC 27. élvonalbeli vezetőedzője, összesen 23 tétmérkőzésen (19 a Fortuna Ligában, 2 az Európa Konferencia Ligában, 2 a Slovnaft Cup-ban) irányította a sárga-kékeket, 11-5-7-es mérleggel.

 

Németh Antalnak köszönjük az elhivatottságát és a klubért elvégzett munkáját, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!

 

írja a DAC.

 

Király Zsolt: Ez így nem mehet tovább! Mitől beteg a DAC és mi hozhatná a gyógyulást?

 

A klub közlése szerint a következő napokban a csapat edzéseit a stáb további tagjai fogják vezetni, együttműködve a somorjai partnerklub edzőivel, Michal Kuruc vezetésével. Az új vezetőedző személyéről később adnak tájékoztatást.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Németh utódjaként több szakember neve is felmerült. A Körkép.sk információi szerint Bölöni László, Thomas Doll vagy Joao Janeiro is a kiszemeltek között lehet.

 

Edzőváltás a DAC-nál? Joao Janeiró vagy Bölöni válthatja Németh Antalt?

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC németh antal

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.